Waarom Barcelona

Zoektocht

We zijn bij dokter Gilete uit Barcelona terecht gekomen nadat ik veel klachten en helse pijnen overhield na de stamcellen in mijn hoofd, nek, kaken, keel, tanden, voorhoofd. 
Mijn artsen Michael en Brigitte waar in behandeling ben voor de ziekte van Lyme zeiden dat er meer aan de hand moest zijn want de stamcellen kunnen iets herstellen maar niets een zenuw, wervel, ader verplaatsen of veranderen.

Omdat dit ongeluk gerelateerd is leek het ons verstandig om een goede neuro chirurg te vinden. In Nederland liepen we alweer tegen dichte deuren aan, ik moest de pijn negeren, het is alleen spierspanning of het zit in mijn hoofd. 
Ik voelde dat er meer aan de hand was en daarom hebben een skype sessie gehad met dokter Gilete. Hieruit bleek meteen te zien op de mri dat mijn vijfde hersenzenuw bekneld zat, trigeminus neuralgie. 
Maar dokter Gilete wilde meer onderzoeken en daarom zijn we begin juli 2020 naar Barcelona gegaan. Hier bleek heel veel aan de hand te zijn en mijn situatie echt gevaarlijk is. Ik heb met spoed een levensreddende operatie nodig aan mijn nek.

Dokter Gilete is de enige neurochirurg in Europa die deze operatie uitvoert. In Leiden wordt er een studie gestart met deze operatie maar hiervoor kom ik niet in aanmerking omdat dit voor mensen is met een bindweefselaandoening.
Dokter Gilete is heel ervaren en we grijpen deze kans om mijn leven te redden.