Stamcelbehandeling Duitsland 

Ik ben zo dankbaar, 28 augustus 2019 start ik met de stamcel behandeling in Duitsland. 
Ik ga hier 3 weken heen. In de derde week worden mijn stamcellen uit mijn beenmerg gehaald, gereinigd/gefilterd en vermenigvuldigt. Daarna worden ze per infuus terug gebracht. De eerste 3 maanden gaan de stamcellen overal heen waar herstel nodig is. Daarna werken ze ruim 18 maanden door in je lichaam. Ik ga jullie op de hoogte houden hoe deze weken verlopen en de tijd erna. 
Ik heb voor Duitsland gekozen omdat mijn eigen beenmergcellen goed zijn en dit voor mij het veiligste gevoel is omdat het lichaamseigen is.
We zijn zo ontzettend blij dat we het geld bij elkaar voor de behandeling zelf. Wel zullen we nog acties gaan doen, donaties open houden voor de gehele nabehandeling. Maar voor nu op naar de stamcellen!

Sprankeltje licht achter de bergen.

Ik hoop door middel van een stamcel behandeling weer een extra booster te krijgen voor mijn immuunsysteem.
Dat de stamcellen kapotte delen gaan repareren in mijn lijf die zijn aangetast door de Lyme en mijn immuunsysteem die over actief is tot rust te laten komen doordat hij constant op alarm bellen staat door de vele infecties/virussen.

Ik hoop dat mijn immuunsysteem in balans gaat komen en ik mij beter ga voelen, weer een stukje leven terug krijg.

Ik heb nu nog veel behandelingen die ik graag voor de stamcel wil doen die mij helpen, ik wil namelijk zo sterk mogelijk er na toe gaan omdat dit een heftige behandeling is. Dit ook op advies van mijn arts. Hier zou ik eerst in het kort iets over zeggen.

Dit houd onder andere in dat ik nu met mijn darmen ( darm flora) en ontgiften ( alle gifstoffen uit mijn lijf halen) bezig ben. Ook proberen we de mitochondriƫn ( energie fabriekjes) waarde hoger te krijgen.
Eind november/december kan ik waarschijnlijk gaan starten met een kuur voor de chlamydia en babesia. ( co-infecties Lyme)

Mijn foto's van mijn gebit laten helaas zien dat de Lyme in mijn kaakbot en tandvlees zit.( zie hieronder de foto) Dit houd in dat ik naar een gespecialiseerde tandarts moet. Hij zit in Duitsland en ik zou dan een opname van 3 dagen krijgen. Hier gaan ze mijn eigen bloed filteren en mijn kaken reinigen. Dit om de infecties aan te pakken. Dit is met een voor en na behandeling protocol, dit beide van een maand.
Deze behandeling is zeer belangrijk om voor de stamcel behandeling te doen. Als we het geld bij elkaar hebben  dan kan ik zo snel mogelijk terecht.

Daarna ga ik ook voor een week terug naar Duitsland om te kijken wat mijn waardes zijn, aanvullende infusen en te kijken of ik er klaar voor ben om een stamcel behandeling te ondergaan. Dit omdat mijn lijf extreem gevoelig reageert op alle behandelingen, dus ervoor gekozen om dit stap voor stap te doen. 

Ik ga dan op dat moment ook kijken samen met de arts welke stamcel behandeling geschikt is voor mij. 
We hebben contact met twee klinieken, 1 in Duitsland en 1 in Amerika. 
In Duitsland zou het zijn bij Villa Medigrun, hier worden de stamcellen uit je beenmerg gehaald, gereinigd/ vermenigvuldigd en terug geplaatst.
 In Amerika zou het bij AIM clinic zijn, dit zijn umbillical stamcellen ( Neocyten) met exosomes. Dit zijn stamcellen van navelstreng die getest zijn en nog vol zitten met alle goede eigenschappen. Hier zou ik dan ook injecties erbij krijgen in mijn gewrichten zoals heup, schouders, rug en kaken. 

Welke stamcel therapie ik ga kiezen, hangt echt af van de laatste uitslagen. De kosten zijn hetzelfde, het allerbelangrijkste is om vanuit mijn uitslagen dit te gaan bekijken. 

We hebben met beide klinieken goed contact en bij beiden voelt het goed aan. Welke kliniek en welke behandeling het exact wordt weet ik rond eind december op basis van de uitslagen. En waar ik een goed gevoel bij heb.,

Zoals jullie vast hebben gelezen worden deze kosten niet vergoed en voel ik dit als een soort enige hoop nog. Ook voelt het dubbel omdat ik niet graag afhankelijk ben van anderen en dit als een last voelt om hulp te vragen, vooral financieel. Maar ook heb ik niet 35000 euro om alles te vergoeden.
Helaas is het niet even een stamcel behandeling en klaar ben je, er gaan nog behandelingen vooraf en nog een nabehandeling.
Ook zou ik altijd behandelingen moeten blijven ondergaan om het onder controle te kunnen houden.

Ook knok ik door voor mijn gezondheid, mocht je willen doneren en deze pagina op social media willen deze zou geweldig zijn. Onze  dank ( van Dennis en mij) is heel groot, niet in woorden uit de drukken.

* Voor doneren zie meer informatie onder het kopje doneren.