Een stapje in de goede richting.

Wil jij helpen doneren zodat Simone een stamcel behandeling kan ondergaan? En de nabehandelingen kon ondergaan. Dit zou echt geweldig zijn.
Simone haar behandelde arts zit in Duitsland,.
Helaas worden deze behandelingen niet vergoed.
We hopen op ruim 35.000 euro (mogelijk nog meer) op te kunnen halen zodat Simone deze behandelingen kan gaan doen en dat deze behandeling haar immuunsysteem helpt. ( wil je meer weten over de behandeling dan kun je hieronder verder lezen).
Ook is het bedrag inclusief voor het voor en na traject  te kunnen volgen die noodzakelijk is voordat ze een stamcel behandeling kan ondergaan en na de stamcellen.
Dit houd onder andere in dat ze eerst naar Zwitserland zou gaan naar een tandarts voor een speciale behandeling voor de infecties in haar mond en kaken.
Daarna een week naar Duitsland voor infusen en daarna voor 3 weken en  de stamcellen.
100 dagen naar de stamcellen zou ze weer een een paar keer terug gaan naar Duitsland voor infusen en de waardes te meten en ondersteunende behandelingen en supplementen nodig hebben.
 
We hebben een stichting opgericht, je kunt doneren op NL92RABO0334657032 op St. Simone her fight against Lyme onder vermelding van donatie behandeling.


We zullen om de zoveel weken vermelden waar het bedrag op staat en zullen jullie via de blogs op de hoogte houden van alle ontwikkelingen.

Gedoneerd tot aan 4 november: 

22937,32 euro

Acties

  • 2019

Oliebollen actie door bakkerij Lurvink en stichting Simone her fight against Lyme opgehaald 498 euro 

  • 2018:

Rommelmarkt opgehaald 1932,90 euro

Oliebollen actie door bakkerij Lurvink en stichting Simone her fight against Lyme opgehaald 813,25 euro


Totaal 26181,47 euro