Acties en Doneren

Op deze pagina kunt u de acties volgen die we houden ten behoeve van de stamcel behandeling en nabehandeling voor Simone. 
Je kunt ook rechtstreeks doneren, klik dan op meer lezen hieronder.

Nieuwe datum lopen voor Lyme.

Yes we hebben een nieuwe datum  (ivm Corona) voor lopen voor Lyme, 11 oktober 2020 gaat mijn team lopen voor mij om mij te helpen met alle behandelingen die ik nodig heb na de stamcellen om mijn lichaam te helpen ondersteunen. 😊
Mocht je het leuk vinden om mee te wandelen of te hardlopen, een leuke uitdaging aan te gaan dan zou het super zijn als je mee wilt doen en ons daarover wilt berichten. Je mag ook samen meedoen met een vriend/vriendin, dochter/zoon, oma enz enz.
Jong of oud iedereen mag meedoen.
Je zoekt je eigen sponsoren voor jou prestatie en al het gesponsorde geld gaat direct naar de behandelingen.
We gaan lopen in de omgeving Doesburg.

We zullen in deze weken meer informatie plaatsen over lopen voor Lyme voor team Simone


Lopen voor Lyme 2020

Helaas door het Corona virus is het evenement op 4 april afgelast.
Maar we hebben ons nog nooit uit het veld laten slaan door de ziekte van lyme en daarom gaan we met ons team op een ander moment onze prestaties voortzetten als het weer 'veilig' is voor ons.

We zullen jullie op de hoogte wanneer, en waar we dit gaan doen. De lopers die al meedoen kun je nog steeds sponsoren via RABO90NL0314379606 op S.Bent en dan de loper erbij. ( zie onderaan). Ook kun je doneren via deze
link. Het gedoneerde bedrag gaat direct naar de patient voor de behandelingen.

Mocht je ook mee willen lopen en je eigen sponsors willen zoeken dan kun je ons een email doen. Jong of oud iedereen mag meedoen en we zullen verschillende routes uitstippelen in Doesburg, je mag hardlopen of wandelen. 

Tijdens de loop zullen de lopers op micro niveau vergelijkbare symptomen als Lyme tegenkomen: fysieke vermoeidheid (niet meer kunnen), mentale vermoeidheid (niet meer willen), ondanks alles toch voor jezelf blijven zorgen (eten, drinken) en proberen te blijven genieten (ondanks alles).

Waarom doen we mee:

Afgelopen september heeft Simone haar stamcel behandeling gehad bij Villa Medigrün in Duitsland. Om de nazorg / behandelingen te blijven bekostigen doen wij dit jaar weer mee aan Lopen voor Lyme. Simone gaat zelf ook proberen een rondje te lopen, wat een uitdaging zou zijn voor haar. Erg moedig van haar en zou mooi zijn om haar hierbij te steunen. De nazorg is nog een lang traject door de grote schade die Simone heeft opgelopen. Haar grootste probleem op dit moment is de schade aan haar zenuwstelsel.

Simone heeft afgelopen jaren veel behandelingen gehad en het was erg zwaar. Maar ze is een enorme doorzetter.
Ondanks alle pijn blijft ze altijd samen met haar arts bekijken hoe ze dingen kunnen verbeteren en blijft ze altijd positief.

Ze heeft veel schade opgelopen door de ziekte van Lyme en zou hiervoor veel tijd nodig moeten hebben om stapje voor stapje te gaan herstellen.

Haar stamcellen zullen haar hierbij gaan helpen maar ze zou regelmatig terug moeten naar de kliniek voor ondersteunende infusen, bloedtesten. Elke 2 a 3 maanden heeft ze een plan en daarna kijkt ze met haar arts weer waar ze staat.

Zo kunnen ze de supplementen weer aanpassen die nodig zijn.
Deze moeten natuurlijk ook weer ingekocht worden. Dit is een behoorlijk kostenplaatje elke maand weer.
Ook is ze gestart met thuis infusen en extra injecties voor haar immuunsysteem om een extra boost te geven om haar stamcellen. En voor alle infecties/ontstekingen/virussen/schade die ze heeft in haar lichaam.
Het appartement waar ze verblijft als ze in Duitsland is en de reis moet ook elke keer bekostigd worden.

Ook in Nederland volgt ze een protocol met behandelingen zoals fysiotherapie, manueel, osteopathie, accupunctuur, en wil ze gaan starten met neurologisch training die helaas niet vergoed wordt maar wel nodig is voor de neurologische schade. Ook heeft ze veel ondersteuning nodig voor haar spieren en gewrichten die altijd pijn doen en de extreme zenuwpijnen, door haar zenuwstelsel die schade heeft opgelopen ( vooral in haar gezicht).
Ook zit ze in het hoogste zorgpakket maar heeft ze naar een paar maanden haar zorgpakket vergoedingen op.
We zullen hoe het er nu voorstaat nog naar Barcelona willen gaan voor een speciale scan van haar zenuwen in haar hoofd om te kijken waar de aangezichtspijn vandaan komt, deze pijn belemmerd haar dagelijks.

Al met al zijn het hele hoge kosten die helaas zo goed als niet vergoed worden in Nederland.
We hebben een streefbedrag van 5000 euro maar hebben voor alle behandelingen/nazorg veel meer nodig maar we zijn al zo dankbaar met deze lieve mensen die voor ons willen lopen.

Mocht je ook mee willen lopen en je eigen sponsors willen zoeken dan kun je ons een email doen.

De Lopers:

  • Simone Bent - 1 ronde                                   gesponsorde bedrag 365 euro  
  • Martijn Kort - 3 uur wandelen.                      gesponsorde bedrag 625 euro     
  • Dennis Nootenboom - 5 uur hardlopen.     gesponsorde bedrag 180 euro
  • Carla Huslhof - 3 uur wandelen                    gesponsorde bedrag 155 euro
  • Jiska de Haan - 3 uur wandelen                   gesponsorde bedrag 25 euro
  • Norah de Haan - 3 uur wandelen.                gesponsorde bedrag 50 euro
  • Ella de Haan - 3 uur wandelen.                     gesponsorde bedrag 25 euro
  • Ans Nootenboom - 3 uur wandelen.            gesponsorde bedrag 70 euro


Oliebollen actie 2019

Created with Sketch.

Het is over een paar weken zo ver, oud en nieuw! Dit wil je natuurlijk vieren met heerlijke gebakken oliebollen of appelbeignets van de bakker. Je kunt dit bij ons bestellen en bakkerij Lurvink gaat voor ons deze heerlijke lekkernijen maken.

Zie toelichting onderaan de pagina.

Hoe te bestellen

Geef in het bericht aan wat u wilt bestellen, afhaal locatie , telefoonnummer en uw betaling optie.

U kunt het bedrag contant brengen aan de Boerhaavelaan 90 te Doetinchem, betalen d.m.v. een Tikkie, of het bedrag overmaken op NL90RABO0314379606 S.Bent onder vermelding van oliebollen actie stamcel behandeling.

 Na ontvangst betaling wordt uw bestelling definitief.
Afhalen kan op 31 december zie op onderstaande afhaallocatie.


Afhaallocatie

Locatie Doetinchem, Boerhaavelaan 90 (09:00 – 10:30)
Locatie Drempt, Rijksweg 34 (09:00 – 10:30)

Wat te bestellen

Oliebol per stuk € 1,00
Zak oliebollen (6 stuks) à € 5,50 
Zak oliebollen (12 stuks) à € 10,-
Appelbeignet per stuk € 1,60
Zak appelbeignets (5 stuks)  à € 7,50
Mini appelbeignets per stuk € 1,-
Zak mini appelbeignets (6 stuks)  à € 5,50
Zak mini appelbeignets (12 stuks)  à € 10,-

Indien u de oliebollen zonder rozijnen/krenten wilt kunt u dat aangeven.
Let op: u krijgt een ontvangst mail binnen 1 dag, heeft u dit niet gehad stuur dan een bericht naar 0627210754 of naar info@simoneherfightagainstlyme.com

Klik privacy beleid aan om te versturen. 

Bestelling Oliebollen

 

Rommelmarkt 16 december in Drempt. 

Created with Sketch.

Op 16 december is er een rommelmarkt met super leuke spullen in Drempt aan de Rijksweg 34 bij Nootenboom. Naast de rommelmarkt zijn er lekkernijen met koffie, thee, warme chocolade melk, gezellig met een knapperig haardvuur, voor de kinderen is een springkussen, grabbelton en ze kunnen geschminkt worden. Kortom gezelligheid voor jong en oud.