Operatie kaken Zwitserland, Swiss Biohealth.

Januari 2019 op naar Zwitserland voor een operatie aan infectie haarden in mijn kaken, verwijderen verstandskiezen en nieuwe vullingen. De spanningen gierden door mijn lijf. Ik heb mijn foto's moeten doorsturen naar de kliniek, bloedwaardes moeten checken een maand voor de tijd en een maand lang een supplementen protocol gehad om zo goed mogelijk voorbereid de operatie in te gaan.
Dennis en ik zijn samen er heen gegaan en Dennis is gelukkig tot woensdag gebleven, mijn behandeling duurde een week. 
Wat hebben ze nu precies gedaan:  
De eerste dag foto’s en scan gemaakt, gesprek gehad, en de eerste infusen. 
Wat te zien was, dat mijn kaakbot behoorlijk aangetast is door de Lyme/ zware metalen. Aan de rechterkant was zelfs op sommige plekken weinig kaakbot over. πŸ€”πŸ˜©πŸ˜”πŸ˜° er is ruim 2 cm weg.
Op de tweede dag prikken ze 120 cc bloed van mezelf af. Dit bloed wordt gefilterd/gezuiverd in een machine en tot gel gemaakt. Voordat ik werd geopereerd werd mijn nek / kaken/ hoofd behandeld door de cranio secral therapeut. 
Ik kreeg lokale verdovingen en ondertussen infusen met ab, vitamines/ mineralen, pijn. 
Tijdens de operatie maken ze vanuit de binnenkant openingen, ( bij mij op 4 plekken, alle zijdes ) ze halen het vet weefsel aan de binnenkant weg, reinigen het met ozon, schuren je kaakbot bij, je krijgt een membraan, ze vullen het daarna op met de gel. Dit bevat je eigen stamcellen en dit zorgt ervoor dat je bot weer gaat groeien. Daarna krijg je procaine injecties in de delen. 
Tijdens de operatie voelt het zo gek, zelfs beetje eng, het geluid is als eerste echt vreselijk 😳, aan 1 kant ging mijn bloed ineens stromen door mijn lijf, en aan een kant ontspande mijn spieren. Maar ook bij 2 kanten deed het erg pijn, in mijn zenuwen op mijn hoofd aan de achterkant en oor, en moest ik behoorlijk doorzetten. Ik bleef in mezelf denken, doei Lyme in mijn kaken, ik heb nu de macht πŸ€­πŸ€—en rustig ademen Simoon. 
Rechts was een grote verrassing met open maken, er zat bijna geen bot 😒en werd er letterlijk gezegd dit is een big suprise. Na de operatie krijg je meteen een cooling masker, arnica pads, accupunctuur naalden in je oren ivm mijn hoofdpijn.
De dagen erna kreeg ik aanvullende infusen, een magnetisch band om in te liggen voor zenuwpijn op en in mijn hoofd, nieuwe vullingen, reiniging gebit, koeling masker, supplementen, cranio secral therapie, injecties procaine, shots voor ontstekingen. 
Daarna was het weekend om bij te komen, ik had echt veel pijn. 
Daarna alleen terug naar huis gevlogen, super spannend en thuis op naar herstel, dit heeft echt even tijd nodig. 😊 voor mij weer een leerdoel, niet te laten door gedachtes maar positief spreken ook met deze pijn. ik ben dankbaar met de goede zorgen, wat een top kliniek. 

Na 6 ben ik weer terug gegaan om mijn verstandskiezen te laten verwijderen. Nu aan het herstellen, het heeft ruim 10 maanden nodig voordat het bot is aangegroeid. Mijn grootste wens is echt dat mijn zenuwpijn minder wordt, het praten makkelijker gaat en minder pijnlijk is, niet elke dag keelpijn. 

Met mijn herstel start ik met logopedie en kaakfysio, door de lange infectie haarden ben ik gaan compenseren en is er een disfunctie opgetreden van mijn kaken en ik ben verkeerd gaan praten. Hopen op het beste.


Foto infectiehaarden door de Lyme.